Veleprodaja

Firma Leburić Komerc d.o.o. je osnovana početkom devedesetih godina dvadesetog vijeka kao mali porodični posao. Tokom svog dugogodišnjeg rada firma je rasla i danas je postala jedna od vodećih distributera hrane, prije svega suhomesnatih i konzerviranih proizvoda, na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.
Danas firma posluje u oko 30000 m2 vlastitog prodajnog i skladišnog prostora u centralnom skladištu u Prnjavoru na adresi Vijaka bb. Firma trenutno zapošljava preko 1000 radnika uključujući i zaposlene u 16 Fortuna marketa.

Пусти видео запис

brendovi

Leburić Komerc d.o.o. je generalni uvoznik i distributer za Bosnu i Hercegovinu

Apetito

Apetito brend obuhvata širok spektar suhomesnatih i drugih prehrambenih proizvoda. Prehrambeni proizvodi ovog brenda zadovoljiće svačiji ukus, pa i onaj najzahtjevniji. Od ukusnih supa pa do finih šunki i kobasica za slastan sendvič, imamo sve što poželite.

Pasta domesticia

Domaći uski rezanci Pasta domestica su najbolji izbor za ukusnu supu, spoj kvaliteta i domaće recepture.

Chocolate

Slatki proizvodi brenda Chocolate nikog neće ostaviti ravnodušnim. Slasne delicije najrazličitijih vrsta ovog domaćeg brenda zadovoljiće svačije nepce.Uživajte u svakom zalogaju Chocolate poslastica!

Marea

Riblje paštete Marea dobijaju se ustinjavanjem najfinije ribe i ostalih morskih plodova uz dodatak začina i soli. Osim što su idealne kao namaz za sendviče, Marea riblje paštete su odlične i za pripremu zdravih salata i sosova.

Marco-polo

Marco Polo odlikuje širok spektar konzerviranog voća i povrća, kao i najrazličitije vrste konzervirane ribe. Obezbijedite vašem organizmu dovoljno hranjivih materija uz najkvalitetnije Marco Polo proizvode.

Paw pet food

Paw pet food nudi širok asortiman hrane za pse i mačke. Da vaš ljubimac ostane zdrav, izaberite najkvalitetniju hranu koju su naši stručnjaci izradili na osnovu dugogodišnjeg iskustva. Paw pet food – samo najbolje za vaše četveronožne prijatelje.

Pasta vita

Pasta vita obuhvata širok asortiman kvalitetne hranjive tjestenine sa visokim nutritivnim vrijednostima.  Sa našim špagetama, makaronama ili rezancima lako je napraviti brz i ukusnan obrok.

Fortuna

Fortuna obuhvata širok asortiman prehrambenih proizvoda. Pored kvalitetnih suhomesnatih proizvoda, Fortuna u svojoj ponudi ima i naukusnije rahatlokume i žele, kao i razne vrste najfinijih sireva. U našoj ponudi naći ćete i konzerviranu ribu, a posebno bismo izdvojili skušu i sardinu.

Softino

Softino vlažne maramice nježno čiste bebinu kožu, uspješno zamjenjuju sapun i vodu pa su idealne za upotrebu prilikom presvlačenja pelena. Ne iritiraju kožu, sprečavaju njeno isušivanje, održavaju prirodnu pH vrijednost i čine je nježnom i mekom.

sr_RS